Σελίδες

9 Νοε 2012




7 Νοέμβρη 2012


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ


Με αφορμή τις εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών
στα Υπηρεσιακά Συμβούλια

Πραγματοποιήθηκαν, στις 5 Νοέμβρη 2012, οι εκλογές για την ανάδειξη αιρετών εκπροσώπων των εκπαιδευτικών της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης στα Υπηρεσιακά Συμβούλια, στις οποίες ψήφισαν 70.000 περίπου εκπαιδευτικοί της Π.Ε. σε ολόκληρη τη χώρα.
Σ΄ αυτή την ιστορικά κρίσιμη εκλογική μάχη για τον κλάδο, η Πανελλήνια Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση-Δημοκρατική Συνεργασία κατέγραψε πανελλαδικά, στις εκλογές για το ΚΥΣΠΕ, ποσοστό 21% με σύνολο ψήφων περίπου 13.000 και εξέλεξε τον ένα εκ των δύο αιρετών στο Κεντρικό Υπηρεσιακό Συμβούλιο.
Το θετικό αυτό αποτέλεσμα οφείλεται στη διαχρονική στάση της παράταξής μας απέναντι στις αντιεκπαιδευτικές πολιτικές και στον πλήρη διαχωρισμό της από τον πολιτικό φορέα και την ασκούμενη πολιτική τα τρία τελευταία χρόνιαΟι ξεκάθαρες θέσεις μας , η ανιδιοτέλεια των στελεχών μας , η προσήλωση στις αρχές και στις αξίες μας , παραμένουν τα κύρια χαρακτηριστικά μας και είναι και αυτά που συνέβαλαν στο να κερδίσουμε και πάλι την εμπιστοσύνη των συναδέλφων μας. Το θετικό αποτέλεσμα της παράταξής μας στο ΚΥΣΠΕ είναι ακόμη αποτέλεσμα της υπεράνθρωπης προσπάθειας και του αγώνα που έδωσαν τα στελέχη της σε όλη τη χώρα.
Με αφετηρία το θετικό αυτό αποτέλεσμα η δημοκρατική μας παράταξη θα συνεχίσει να αγωνίζεται για την εκπαίδευση και τον εκπαιδευτικό. Η Πανελλήνια Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση-Δημοκρατική Συνεργασία έχει συνδέσει το όνομά της με τους αγώνες και τις μεγαλύτερες κατακτήσεις του κλάδου. Θα συνεχίσουμε να στεκόμαστε δυναμικά, με όλες μας τις δυνάμεις, απέναντι στις αντιλαϊκές και αντιεκπαιδευτικές πολιτικές και θα αγωνιζόμαστε για την ανατροπή των κυβερνητικών και μνημονιακών πολιτικών, οι οποίες οδήγησαν και οδηγούν τα χαμηλότερα κοινωνικο-οικονομικά στρώματα της πατρίδας μας, μεταξύ των οποίων και οι εκπαιδευτικοί, στη φτώχεια και στην εξαθλίωση.
Δεσμευόμαστε για άλλη μια φορά ότι η διαφάνεια, η αντικειμενικότητα, η ισονομία και η αξιοκρατία θα είναι η πυξίδα της δράσης των αιρετών της Πανελλήνιας Ανεξάρτητης Συνδικαλιστικής Κίνησης-Δημοκρατικής Συνεργασίας μέσα στα υπηρεσιακά συμβούλια.
Από την Πανελλήνια Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Κίνηση-Δημοκρατική Συνεργασία αιρετός στο ΚΥΣΠΕ εκλέγεται ο Δημήτρης Μπράτης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου