Σελίδες

5 Οκτ 2012

Α.Δ.Ε.Δ.Υ: ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ Στο Συλλαλητήριο για την Υγεία Το Σάββατο 6/10/2012 στις 6:00 μ.μ.

Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Στο Συλλαλητήριο για την Υγεία

Το Σάββατο 6/10/2012 στις 6:00 μ.μ.

Στο Σύνταγμα

Η καταστροφική -και για το χώρο της Δημόσιας Υγείας- κυβερνητική μνημονιακή πολιτική, η οποία έχει ως μοναδικούς στόχους τη δραστική περιστολή δαπανών και την ικανοποίηση των απαιτήσεων της Τρόικας και των ιδιωτικών συμφερόντων, ενώ ταυτόχρονα αγνοεί τις πραγματικές ανάγκες της ελληνικής κοινωνίας σε υπηρεσίες Υγείας, έχει φέρει σε απόγνωση εκατοντάδες εργαζόμενους, συνταξιούχους, ανέργους και γενικότερα τους πολίτες αυτής της χώρας.

Η συρρίκνωση, αποδιάρθρωση, διάλυση, ιδιωτικοποίηση και εμπορευματοποίηση του δημόσιου Συστήματος Υγείας, που έχει δρομολογηθεί εδώ και δεκαετίες, σήμερα επιχειρείται να ολοκληρωθεί «πανηγυρικά», προσθέτοντας στα δεινά των πολιτών αυτής της χώρας και την ανασφάλεια μπροστά στην αρρώστια.

Η Ε.Ε. της Α.Δ.Ε.Δ.Υ. δηλώνει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται και να διεκδικεί ένα δημόσιο, δωρεάν και ποιοτικό σύστημα Υγείας, προσβάσιμο από το σύνολο των πολιτών, χωρίς χαράτσια, περιορισμούς και αποκλεισμούς και καλεί όλους τους εργαζόμενους στο Δημόσιο, αλλά και το σύνολο των πολιτών, να συμμετάσχουν στο Συλλαλητήριο που διοργανώνεται από τις ΠΟΕΔΗΝ, ΟΕΝΓΕ, ΠΟΥΓΥ-ΕΟΠΥΥ και ΠΙΣ, το Σαββάτου, 6 Οκτωβρίου 2012, στις 6:00 μ.μ., στο Σύνταγμα, για την προάσπιση του ύψιστου αγαθού της Υγείας.

Από την Εκτελεστική Επιτροπή της Α.Δ.Ε.Δ.Υ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου